سفارش تبلیغ
صبا ویژن

معرفی انواع تابلو برق ساختمان

انواع تابلو برق ساختمان

یکی از ضروری ترین و مهم ترین قسمت های هر ساختمان تجاری و مسکونی تابلو برق است. اصولاً این تابلوها وظیفه حفاظت از مدارها و در عین حال کنترل توزیع برق در ساختمان را بر عهده دارند. هر تابلو برق دارای اجزای داخلی زیادی است که همگی با هم کار می کنند تا مدارها را از اتصال کوتاه و اضافه بار محافظت کنند و در نتیجه از آتش سوزی یا برق گرفتگی جلوگیری کنند.

 

وجود تابلوهای برق این امکان را به شما می دهد که دستگاه های الکتریکی و سهولت راه اندازی آنها را کنترل کنید. از آنجایی که تابلوهای برق کاربردهای متفاوتی دارند، در مکان های مختلفی مورد استفاده قرار می گیرند و به راحتی نیاز همه مصرف کنندگان را برآورده می کنند. به طور کلی این تابلوها محفظه یا جعبه هایی هستند که ایمنی افراد را تضمین می کنند و برای عملکرد بهتر از وسایل برقی مختلف در ساختمان استفاده می شود. یکی از مهمترین کاربردهای این بردها این است که می توان خطاها را به سرعت تشخیص داد و از بروز حوادث مختلف در این زمینه جلوگیری کرد.

 

تصور کنید که جریان انتقال در شبکه برای مدت کوتاهی افزایش می یابد. در این صورت تابلو برق ساختمان قادر است به سرعت عیب و مشکل را شناسایی کرده و خاموش شدن دستگاه های مورد نظر را آغاز کند.

 

گفتنی است که فروشگاه اینترنتی سگال نیرو تولید کننده وارائه دهنده انواع تابلو برق ساختمان با کیفیت که توانسته رضایت مشتریان عزیز را فراهم اورد. قیمت‌های موجود در فروشگاه سگال نیرو بسیار مناسب و رقابتی هستند. بنابراین با اطمینان خاطر محصول مورد نظر خود را تهیه کنید و همچنین برای خرید تابلو برق در تهران می توانید به وب سایت سگال نیرو https://segalniro.com/مراجعه کنید.

 

 

انواع تابلو برق ساختمان

انواع مختلفی از تابلوهای برق ساختمانی وجود دارد که از جمله آنها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

کلید اصلی: قبل از ورود به ساختمان، کابل برق اصلی به تابلویی هدایت می شود که برق تمام واحدها و مناطق مشترک را تامین می کند. این تابلو به نام تابلو کنتور یا MPD نیز معروف است.

 

تابلو برق مشاعات: اساسا این تابلو برق برای تامین برق بخشی از ساختمان که مورد استفاده تمامی واحدهای مجموعه است طراحی و ساخته می شود. مناطق مشترک شامل پارکینگ، پله ها، حیاط، پشت بام و غیره می باشد.

 

تابلوی توزیع برق واحدها: مدارهای روشنایی و پریزهای برق هر واحد ساختمانی از این برد تغذیه می شود. در واقع این نوع تابلو برق جایگزین مناسبی برای جعبه های اتصالی شده است که در ساختمان های قدیمی و قدیمی پراکنده شده اند.

 

تابلوی توزیع برق آسانسور: در پلان های طراحی شده لازم است تابلوی توزیع برق آسانسور کشیده شود و به تابلوی توزیع اصلی متصل شود. این تابلو در محل مناسبی در موتورخانه آسانسور قرار خواهد گرفت.

 

اجزای تابلو برق ساختمان

تابو برق هر ساختمان از قسمت های مختلفی تشکیل شده است که می توان به موارد زیر اشاره کرد:

 

  • کنتاکتورها: این قسمت مدار کنترل از راه دور را متصل و قطع می کند.
  • بی متال: با بی متال فرمان خاموش شدن به دلیل عبور جریان زیاد است.
  • انواع کلیدها: کلیدها انواع مختلفی دارند که عمده آنها میکروسوئیچ، کلید غلتکی، فلوترسوئیچ ، کلید سلکتور، دکمه فشاری و غیره است که این کلیدها به نوبه خود منجر به قطع و وصل مدار در شرایط مختلف می شوند.
  • رله ها: هنگامی که خطاهای مختلف و عوامل مختلف رخ می دهد، رله ها دستورات قطع و وصل را صادر می کنند.
  • دستگاه های اندازه گیری: از این دستگاه ها برای محاسبه پارامترهای مختلف استفاده می شود. این دستگاه ها شامل ولت متر، آمپرمتر، فرکانس متر، وات متر و ... می باشد.
  • بدنه: هر تابلو دارای بدنه ای است که می تواند دستگاه های مختلفی را در خود جای دهد.
  • ترانسفورماتور جریان: از این ترانسفورماتور برای افزایش یا کاهش ولتاژ و جریان در تابلو استفاده می شود.
  • ارتباط: هادی ها مسئول ارتباط بین دستگاه های مختلف هستند. این اتصالات از طریق کابل، سیم، اتوبوس و ... انجام می شود.

 

ابعاد تابلو برق ساختمان

تابلوهای مختلف بسته به نوع (تابلو دیواری و زمینی) ابعاد استاندارد دارند. این ابعاد مختلف بر اساس استاندارد خرده فروشی آلمان اندازه گیری می شوند. ابعاد تابلو برق باید صحیح و متناسب با نیاز افراد باشد و در هنگام نصب به این مقادیر توجه شود. تابلو برق ساختمان های مسکونی بنا به نیاز مشتریان به اشکال کوچک یا بزرگ ساخته می شود.

برای خرید عمده تابلو برق روی لینک زیر کلیک کنید

https://segalniro.com/post-detail/89/%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D9%84%D9%88-%D8%A8%D8%B1%D9%82-%D8%AF%D8%B1-%D8%AA%D9%87%D8%B1%D8%A7%D9%86-|-%D8%A8%D8%A7-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA-%D8%B9%D9%85%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%AF%DB%8C

نصب تابلو برق ساختمان

لازم به ذکر است تابلوی کنتور برق ساختمان در ورودی ساختمان تعبیه شده است که احتمالاً مشاهده کرده اید. نصب تابلو برق ساختمان به دلیل حساسیت بالای دستگاه ها نیاز به تخصص و دقت بالایی دارد. اتصالات روی این برد بسیار پیچیده است، بنابراین تمام انشعابات داخل برد برق برای کنترل و حفاظت است. توجه داشته باشید که نصب پنل صنعتی هوشمند بسیار مهم است و در هوشمند سازی ساختمان به مهارت و تخصص زیادی نیاز دارید. در واقع عدم رعایت اصول یا استانداردهای اولیه در هنگام نصب و سیم کشی بر اساس نقشه مشکلات جبران ناپذیری را به همراه خواهد داشت. در نهایت خسارات جانی و مالی زیادی را به دنبال دارد.

 

تابلو برق ساختمان هوشمند

تابلو برق ساختمان جدید که با نام تابلو برق هوشمند ساختمان نیز شناخته می شود، امروزه در اکثر ساختمان های مسکونی و تجاری مورد استفاده قرار می گیرد. با استفاده از این تابلوها، ساکنین می توانند مصرف انرژی را بهتر کنترل و نظارت کنند. و برنامه سانترال این ساختمان به راحتی بر روی تبلت نصب می شود تا کاربر بتواند مصرف برق را کنترل و نظارت کند و نوسانات برق و یا قطعی برق را تشخیص دهد.